Katalog Katalog
Se eller download vores katalog.
Inspiration og tilbud
Få gode tilbud i din mailboks.

Rejser til Marokko og billig ferie i Marokko

Team Benns kan nu, i samarbejde med KILROY travels, tilbyde rejser til Marokko for enkeltpersoner, familier og grupper på under 10 personer. Hvis I er en gruppe på under 10 personer, kan kan I booke jeres ferie til Marokko i Quick search herunder.

Rejser du til Marokko kan du opleve lidt af hvert: Casablanca, den moderne by med små bitte huse, Marrakesh der stadig har fortræffelige markeder, og de høje Atlasbjerge med fremragende vandremuligheder

Rejser du til Marokko vil du opleve en fascinerende blanding af middelalderstemning og en moderne arabisk verden.
Besøg Marrakech hvor du vil opleve drømmen om 1001 nat; den gamle og imponerende kulturby Féz, hvor du let kan fare vild i soukherne, den blev bygget tilbage i det 8. århundrede og er omgærdet af meget historie og mystik.
Besøg kongebyen Casablanca, det ubestridte økonomiske centrum og landets moderne ansigt.
Eller oplev Badii Paladset som længe har været betragtet som et af den muslimske verdens vidundere, bygget i 986.

I Atlasbjergene og Saharaørkenen har du muligheden for at få enestående naturoplevelser.

I området omkring Agadir finder du byen Tafraout, som er en af de smukkeste byer I Marokko. Området har et væld af mandel- og olivenplantager og en række skyggefulde haver. I skyggen af valnøddetræerne i Tafraout finder man fred og ro som intet andet sted i Marokko.

Rejser du til Marokko vil du opleve et land fyldt med mystik, farver og forunderlige dufte; en krydret blanding af myldrende markedspladser, læder og magiske tæpper.Rejser
Marokko
   > Casablanca
   > Marrakech
   > Rabat
   > Tanger